Мінімальна сума замовлення становить від 500 грн. Детальніше

Шкарпетки з принтом оптом

image

Шкарпетки ми носимо кожен день, тому, напевно, у всіх будинку є величезна колекція моделей різних відтінків. Тепер можна купити кілька наборів та надовго забезпечити себе потрібною річчю. Шкарпетки з принтом оптом пропонує купити інтернет-магазин Nosku. Тут представлені сотні моделей, тому кожен, напевно, зможе знайти для себе щось цікаве.

Купити шкарпетки з принтом оптом - це раціональна ідея відразу з кількох причин:

  1. Можна надовго забезпечити себе необхідними аксесуарами. Купуйте за раз велику партію, і це дозволить надовго забути про подальші купівлі шкарпеток. В наявності завжди будуть нові варіанти для заміни, тому кожен день можна вдягати нову пару.
  2. Шкарпетки з принтом оптом обійдуться дешевше, ніж у разі покупки по одній парі. Це чудова можливість заощадити та отримати якісні, практичні моделі.
  3. Можна зробити презент друзям та близьким. Шкарпетки – гарний подарунок. Оскільки зараз асортимент дуже великий, то тут можна знайти чимало моделей з цікавими принтами. Вони, напевно, сподобаються близьким.

Якісні чоловічі та жіночі шкарпетки оптом можна придбати у будь-який час доби. Достатньо лише відзначити в каталозі потрібні моделі та підтвердити замовлення.

На що звернути увагу, перш ніж купити оптом шкарпетки з принтом?

Спочатку потрібно визначитися з відповідним набором. Наприклад, слід враховувати розміри ноги. Незважаючи на те, що більшість моделей добре тягнуться, бажано вибрати ті, які відповідають вашим параметрам.

Щоб придбати шкарпетки з принтом оптом і не помилитися з вибором, також важливо враховувати:

  1. Фасон. У каталозі можна знайти як укорочені моделі, які ледве закривають щиколотку, так і гольфи. Також доступні носки стандартної довжини. Вибирайте потрібну модель, тим більше асортимент пропозицій постійно зростає.
  2. Матеріал. Для виробництва використовуються як натуральні, і синтетичні. Вибір перших кращий. Вони практичні та довговічні. Нерідко виробники використовують комбіновані варіанти. Поєднання натуральних та синтетичних матеріалів дозволяє отримати практичні моделі, які добре тягнуться.
  3. Щільність моделі. Наприклад, для літа краще придбати тонкі шкарпетки з принтом оптом. Для зими, навпаки, підійдуть щільніші моделі. Наприклад, вовняні допомагають надійно захистити ногу від холодів та морозів.

Такі прості правила дозволять визначитися з потрібними аксесуарами та купити оптом шкарпетки з принтом.

Шкарпетки з принтом оптом: найбільш популярні різновиди

Однотонні моделі – це класика, яка завжди буде актуальною. Але багатьом хочеться чогось незвичайнішого. Зараз доступні моделі з різними варіантами оформлення.

Отже, шкарпетки з принтом оптом можна придбати з:

  1. Квіти. Відмінний вибір для представниць прекрасної статі. Квітковий принт виглядає ніжно, стильно.
  2. Мотиваційними чи прикольними написами. Короткі цитати, слова та висловлювання завжди цікаво виглядають на шкарпетках. Це додаткова нагода підкреслити, що саме вам подобається.
  3. Логотипи спортивних команд. Такі шкарпетки оптом легко замовити в нашому інтернет-магазині. Моделі з логотипами – це ще одна можливість нагадати, що ви любите.
  4. Геометричними візерунками. Це кружечки, лінії, ромби, квадрати та безліч інших форм. Такі шкарпетки з принтом оптом купити зовсім нескладно. Навіть в одному комплекті може поєднуватися одразу кілька варіантів оформлення.
  5. Яскраві вставки. Вони допоможуть урізноманітнити класичні однотонні моделі.
  6. Тварин птахів. Ще один варіант принтів, які завжди модні.

Також можна купити шкарпетки з принтом оптом, на яких будуть різні незвичайні картинки. Наприклад, зображення визначних пам'яток, портретів відомих персонажів. Якщо хочеться чогось цікавішого, то можна знайти моделі з келихами пива – вони стануть чудовим презентом для друзів.

Особливості дитячих моделей

Спочатку виробники починали експериментувати саме з аксесуарами для малюків. Звичайні чорні або сірі шкарпетки не завжди їм подобаються. Тому бренди намагаються незвичайно оформити аксесуар та прикрасити його цікавими зображеннями. Придбати дитячі шкарпетки оптом можна з наступними картинками:

  1. Зображення улюблених героїв казок і мультфільмів. Придбати шкарпетки з принтом оптом із картинками улюблених персонажів – це практично безпрограшний варіант. Дітям дуже сподобаються улюблені герої. Такі шкарпетки вони, напевно, оцінять.
  2. Фрукти та овочі. Ще одна класична тема, яка не втрачає своєї актуальності. Придбати шкарпетки з принтами оптом нескладно, є моделі з яблуками, вишнями, полуницею, бананами, ананасами, морквою.
  3. Сердечками. Такий принт стане чудовою прикрасою моделей.

Існують десятки інших варіантів оформлення шкарпеток для дітей. Це дозволить придбати незвичайний аксесуар для малюків та порадувати їх. А якщо хочете заощадити – замовляйте шкарпетки із принтом оптом.

Де можна купити якісні шкарпетки?

Бажаєте придбати якісні та перевірені моделі? Їх можна знайти в інтернет-магазині Nocku. Тут можна замовити шкарпетки оптом із принтом на різну тематику. На сайті представлені фото моделей, характеристики. Уважно вивчайте їх перед покупкою.

Якщо виділяти головні переваги придбання товарів саме тут, можна відзначити:

  • доступні ціни на весь модельний ряд;
  • можливість скористатися доставкою, яка коштуватиме недорого;
  • Великий каталог доступних моделей.

Всі аксесуари виготовлені з якісних матеріалів, тому вони порадують не лише зовнішнім виглядом, а й практичністю. Замовляйте шкарпетки з принтом оптом.

Махрові шкарпетки оптом Високі шкарпетки

Популярні новини