Мінімальна сума замовлення становить від 500 грн. Детальніше

Шкарпетки спортивні оптом

image

Шкарпетки – невід'ємна частина гардеробу спортсменів. З їх допомогою легко захистити ноги від переохолодження та травм. Багато організацій для команд купують спортивні шкарпетки оптом. Це раціональне рішення, адже їх змінюють після кожної гри чи змагань. Однак як правильно вибирати шкарпетки? Який найкращий склад? Усі шкарпетки для спорту однакові чи є відмінності між ними? На всі ці запитання ми відповімо у нашій статті.

Особливості спортивних шкарпеток

Шкарпетки виготовляють із спеціальних матеріалів, в яких присутні натуральні та синтетичні нитки. Завдяки спеціальним технологіям та принципам пошиття ці вироби швидше сохнуть і мають більший термін експлуатації, ніж звичайні шкарпетки з бавовняного матеріалу . У складі такої продукції для спортсменів ви зможете побачити:

sport-1

  • бавовна;
  • лайкру;
  • нейлон;
  • поліамід.

Моделі з таким складом дозволять тренуватися з комфортом та демонструвати високі результати. Відмінною характеристикою спортивних шкарпеток є відсутність відчуття, що на ногах щось надіто. Вони можуть дозволити нозі "дихати", швидко вбирати вологу, витримувати інтенсивні навантаження, не передавлювати гомілковостоп і не сповзати. Для спортсменів дуже важливо, щоб їх нічого не відволікало під час змагань та тренувань, особливо це стосується їхньої уніформи.

Перед тим як купувати спортивні шкарпетки оптом, зверніть увагу на пошиття виробу. Кращі виробники використовують тонкі нитки для зшивання частин виробу, внаслідок чого шов на шкарпетках практично непомітний. Найголовніші особливості спортивних шкарпеток:

  1. Вироби мають спеціальну гумку, для якої характерна середня густина. Вона не порушує кровообігу та щільно прилягає до ноги.
  2. В області пальців ніг шов дуже тонкий. За рахунок цього футболісти чи танцюристи не можуть натерти ноги та відчути дискомфорт.
  3. Є різниця, як одягати шкарпетки. Вироби для спорту чітко поділяються на праву та ліву ногу. Таким чином, вони повторюють анатомічні особливості стопи.

Купуйте шкарпетки спортивні оптом. Коли ви їх одягнете, у вас не виникне сумнівів, що вони значно відрізняються від звичайних.

Види шкарпеток спортивних оптом від Nosku

Почнемо з того, що вироби варіюються залежно від статі та розміру ноги людини. В інтернет-магазині Nosku можна придбати шкарпетки оптом високої якості від найкращих виробників. На нашому сайті спортсмени купують шкарпетки спортивні оптом за приємними цінами та на будь-який вид спорту. Ми спеціалізуємося на шкарпетках для жінок, чоловіків і дітей. Основними різновидами є:

  1. Баскетбольні шкарпетки. Міцний та зручний елемент баскетбольної форми. При бігу та стрибках не сковують рухів і не сповзають.
  2. Футбольні шкарпетки. Мають антиковзну підкладку та забезпечують повітрообмін. Футболісти матимуть змогу бігати, не відчуваючи їх на стопі.
  3. Тенісні шкарпетки. Їх фасон особливий, тому що вони мають спеціальні ущільнення з боків, що дає тенісисту потрібну амортизацію та захист від натирання.
  4. Компресійні гольфи. Моделі цього виробу покращують циркуляцію крові та пошиті з еластичних волокон, які відштовхують вологу. Їх також набувають для профілактики захворювання вен.
  5. Короткі носочні вироби. Їх використовують люди, які ведуть активний спосіб життя. В онлайн-магазині цей товар користується великим попитом, особливо в оптовій торгівлі.

У вас є можливість придбати не тільки спортивні шкарпетки оптом, але й спеціальні гетри для танців, заняття йогою та тренувань у тренажерному залі. Вони допоможуть вам уникнути забитих місць і синців і додадуть вашому спортивному образу стилю.

sport-2

Як правильно вибрати розмір шкарпеток для спорту?

У процесі тренування та змагань важливо почуватися комфортно та впевнено. Щоб вам нічого не заважало, важливо правильно підібрати розмір при покупці спортивних шкарпеток оптом . Після того як ви визначилися з фасоном, призначенням та кольором шкарпетки, необхідно правильно зробити виміри вашої стопи. Ви можете орієнтуватися на розмір взуття, але якщо носок виготовлений з натурального матеріалу, рекомендуємо купити на розмір більше. Найчастіше вони не еластичні і після прання можуть трохи "сісти". Моделі шкарпеток, у яких є синтетика, добре тягнуться. Їх можна набувати розміру у розмір.

Також ви можете зробити виміри стопи за допомогою паперу, олівця та лінійки. Поставивши ногу на папір, обведіть олівцем стопу, потім заміряйте. Отриману довжину необхідно звести із розмірною сіткою, яка є на сайті інтернет-магазину.

Популярні фасони жіночих та чоловічих спортивних шкарпеток

На сайті Nosku ви можете купити жіночі шкарпетки оптом різних кольорів та виробників. Тут є товари із зображенням тварин, героїв мультфільму, геометричних орнаментів та портретами відомих персон. Вибираючи чоловічі шкарпетки оптом, чоловіки купують найчастіше однотонні або з візерунками. Це підкреслює їх стриманість та націленість на результат. Кожна позиція на сайті має опис, ціну та якісне фото. Асортимент інтернет-магазину дуже великий та різноманітний. Тут ви знайдете для себе якісні спортивні шкарпетки оптом за приємною вартістю.

Купуючи шкарпетки оптом, ви можете заощадити сімейний бюджет.

Як замовити в інтернет-магазині Nosku?

Щоб купити спортивні шкарпетки оптом, вам необхідно вказати розмір та модель. Додавши вироби у віртуальний кошик, ви повинні залишити свої адресні та контактні дані. Доставка здійснюється за допомогою будь-якої зручної транспортної компанії.

Розрахуватися можна кількома способами:

  • повна оплата на картку Приват Банку;
  • післяплата (за передоплатою 200 грн).

При оформленні замовлення на спортивні шкарпетки оптом визначаєтеся з форматом оплати заздалегідь. Акцентуємо вашу увагу, що обміну та поверненню товару нашого інтернет-магазину не підлягає.

Якщо у вас виникають питання, зателефонуйте за вказаним номером телефону. Наші фахівці проконсультують вас та допоможуть з вибором спортивних шкарпеток оптом.

Прикольні шкарпетки Набір шкарпеток для чоловіків

Популярні новини