Мінімальна сума замовлення становить від 500 грн. Детальніше

Прикольні шкарпетки

image

Прикольні шкарпетки – те, що є у шафі кожної людини. Вибираючи виріб, спочатку дивіться на склад тканини. Більшість виробів, які представлені у продажу, виготовляються за допомогою змішування штучних та натуральних ниток. Саме тому ми маємо можливість запропонувати найякісніші прикольні шкарпетки споживачеві. Вибираючи аксесуари, важливо враховувати фасон, склад волокон з яких зроблений трикотаж, а також сезонність, під що носитимете виріб.

Як правильно вибрати та купити прикольні шкарпетки?

Не знаєте, як вибрати шкарпетки, які доповнять ваш образ, підійдуть для слушного випадку або навіть задовольнять особливі потреби? Цей компактний посібник може допомогти вам вирішити цю дилему, і ви відразу обзаведетесь парою прикольних шкарпеток. Ми допоможемо підібрати прикольні шкарпетки чоловічі та дитячі шкарпетки із приколами.

prikolbnue-1

Види носочних виробів

Найбільш дорогими шкарпетками вважаються лляні, і ціна на них кусається. Вони є найпрактичнішими і затребуваними, оскільки складаються з натуральної тканини, добре пропускають повітря. Такі вироби міцні та не викликають подразнення на шкірі, тим самим не провокують появу грибка.

Другими за популярністю і якістю є бавовняні шкарпетки. Бавовна - натуральний матеріал . Він м'який, що дихає, зберігає тепло в зимовий час, у ньому не спекотно влітку. Тільки не поспішайте купувати зовсім дешеву пару з бавовни, вони можуть бути з великою домішкою синтетики. Звертайте увагу на упаковку. У нас у магазині є прикольні шкарпетки з цього матеріалу з різними принтами, написами, звірятами та орнаментами за оптовою ціною.

Шкарпетки з віскози, як і з вовни, відрізняються тривалим використанням. Вони практично не втрачають своєї форми, але не варто забувати, що віскоза – синтетичний матеріал. Повністю синтетичні шкарпетки вибирати варто лише в екстрених випадках. Вони розтягуються і не володіють повітропроникністю, дешево стоять, і завдають своєму власнику багато клопоту.

 Правила вибору прикольних шкарпеток жіночих та чоловічих

Підбираючи собі шкарпетки, звертайте увагу на такі поради:

  • помацайте товар, наскільки він м'який та комфортний, а якщо купуєте у нас, можете не турбуватися щодо якості прикольних шкарпеток на кожен день;
  • основа шкарпеток має бути щільнішою, ніж верх, щоб ваші прикольні шкарпетки були зносостійкими;
  • купуйте відразу 3-5 пар або більше, щоб своєчасно змінювати їх і не давати з'явитися грибку стопи;
  • будьте оригінальні та вибирайте прикольні шкарпетки, але не переборщіть з яскравістю. Поганим тоном вважається, якщо верх виробу відрізняється відтінком від кольору нижньої частини одягу. Світлі шкарпетки з коротким верхом більше підходять для спортивних занять під кросівки та кеди.

Таким чином ми розглянули рекомендації для дорослих, тільки запам'ятайте головне правило - вміст синтетики в натуральній основі має бути приблизно 5-10%. Якщо ви зробите правильний вибір і вам вдасться підібрати прикольні шкарпетки або однотонні в тон іншому гардеробу, то ви зможете щодня виглядати по-новому. Реакція оточуючих не забариться. А купуючи чоловічі оптом на сайті Nosku, де представлений широкий асортимент, ви заощадите свої гроші та час.

 Вибір дитячих смішних шкарпеток

До теплих дитячих шкарпеток у батьків кілька вимог: щоб гріли ніжки, не дратували шкіру та були не дуже щільними. Якраз такі ідеальні шкарпетки є у нас, інтернет магазин сучасних панчішно-шкарпеткових виробів чекає на ваші заявки. Наша мета – не просто продати товар, а запропонувати вам найкраще. Ми співпрацюємо з перевіреними фірмами, а вони вже не перший рік доводять, що якість необов'язково коштує дуже дорого.

Прикольні шкарпетки слід вибирати в залежності від сезону. Для дому взимку краще використовувати в'язані моделі. Добре, якщо є бабуся, яка зможе утеплити внучку, зв'язавши пару шкарпеток. Якщо не володієте таким щастям або вам просто ніколи займатися в'язанням, зверніться до нашого магазину, і ми обов'язково підкажемо, які вибрати дитячі шкарпетки оптом, щоб вони зігрівали ноги. Зверніть увагу на махрові вироби та шкарпетки з пальчиками. Це чудова можливість підняти настрій дитині.

Щодо виробів на кожен день, їх важливо підібрати точно за розміром. Якщо носити маленькі шкарпетки, пальці будуть у неправильному положенні. Це некомфортно та незручно. До того ж може призвести до проблем із опорно-руховою системою. Шкарпетки на розмір більше провокують зминання матеріалу всередині взуття і, як наслідок, натирання мозолів, а потім біль при ходьбі.

prikolbnue-2

Різновиди та догляд за шкарпетками

Всі прикольні шкарпетки для малюків діляться на зимові, весняні та осінні моделі. Вони відрізняються щільністю, матеріалом, якістю виконання. У нас є шкарпетки з махри, вовни, акрилу, щільної бавовни. Ознайомтеся з фото, щоб оцінити усю різноманітність.

Залежно від матеріалу, за носками потрібно правильно доглядати. Так, наприклад, натуральні тканини без домішки синтетики треба прати за температури не більше 40 градусів, а сушити не на батареї, а в природних умовах – на мотузці. Набагато простіше прати та сушити шкарпетки, у складі яких трохи синтетики. Вона також сприяє тривалому збереженню речі у початковому вигляді.

Теплі прикольні шкарпетки дітям необов'язково обирати у темних тонах. Краще віддати перевагу яскравим та соковитим кольорам з нашого асортименту. Тим більше, що більшу частину часу ноги будуть у взутті. Ви можете вибрати кумедні шкарпетки чоловічі або жіночі шкарпетки оптом, а також упаковку дитячих виробів. Відразу після оформлення замовлення ми зв'яжемося з вами для уточнення міста доставки по Україні та ваших побажань. Вдалих вам покупок із магазином Nosku!

Шкарпетки вовняні оптом Шкарпетки спортивні оптом

Популярні новини