Мінімальна сума замовлення становить від 500 грн. Детальніше

Новорічні шкарпетки

image

Шкарпетки – повсякденний елемент гардеробу сучасної людини, і кілька пар є у шафі кожного. У літню спеку вони добре відводять вологу, а взимку новорічні шкарпетки оптом допомагають зігріти ноги. Найбільшу увагу при виборі шкарпеток приділяється їх якості, зносостійкості та, звичайно ж, зовнішньої привабливості. За допомогою правильно підібраної пари шкарпеток можна прикрасити будь-який образ, надати йому жіночої чарівності або чоловічої брутальності.

На велику увагу заслуговують новорічні моделі шкарпеток, особливо перед зимовими святами. Це не випадково. Пройдемося по асортименту виробів оптового магазину Nosku. Розповімо про матеріали, види шкарпеток та їх правильний вибір.

Матеріали

new-year-1

На етикетці кожен виробник, що поважає себе, пише процентний склад шкарпеток. Від правильного вибору залежить комфорт та зручність їх використання. У нашому магазині представлені новорічні шкарпетки оптом та інші фасони турецьких, українських, китайських виробників.

Матеріали , що використовуються у пошитті шкарпеток:

  • синтетика - нейлон, акрил, еластан, віскоза, лайкра;
  • натуральні матеріали – шерсть, бамбукове волокно, бавовна, шовк.

Ідеальний склад шкарпеток – присутність двох складових: натурального та штучного походження. Таке пошиття зміцнює шкарпетки, і вони тримають форму, не розтягуються і не дають усадки при пранні.

У спортивних моделях використовують більше синтетичних матеріалів, ніж натуральних. Сильне виділення поту під час бігу та інших навантажень може стати серйозною проблемою для натуральних тканин. Тому для еластичності використовують сучасні матеріали (синтетику). Для повсякденного використання шкарпетки повинні складатися із натуральних тканин.

Взимку чудовим варіантом стануть натуральні шкарпетки з махри. Їх можна вдягати в чоботи і ходити в гості до друзів. Саме час придбати шкарпетки новорічні оптом найвеселіших кольорів та фасонів, фото яких представлені в магазині.

Види носочних виробів

Новорічні дитячі шкарпетки оптом представлені в яскравих насичених кольорах з мультяшними та героями чарівних казок. Жіночі та чоловічі новорічні шкарпетки оптом купити також можна у нашому магазині. Вас приємно здивують розцінки на оптові закупівлі та багатий вибір продукції.

Асортимент оптових партій шкарпеток на сайті досить великий, а позитивні відгуки покупців вселяють довіру. Отже, у продажу представлені такі види шкарпеток:

  • літні із натуральних матеріалів;
  • вироби з додаванням нейлону, лайкри чи еластану для спортивних тренувань;
  • зимові варіанти із вовни, норки;
  • махрові новорічні шкарпетки оптом із різними принтами;
  • Універсальні демісезонні моделі.

Влітку найпопулярніший матеріал – бавовна з додаванням лайкри чи еластану. Багато носять шкарпетки цілий рік, тому що вони універсальні. Взимку вони зігрівають, а влітку у них не жарко завдяки синтетиці у складі. Також красиво виглядають шовкові жіночі шкарпетки, оптом їх можна купити вигідно виправдавши покупку на 100%.

Розрізняють також шкарпетки по довжині:

  • слідки чи підслідники;
  • укорочені моделі шкарпеток, які підходять для кросівок;
  • короткі шкарпетки новорічні оптом, що закривають щиколотку до 5 см;
  • високі шкарпетки - надягають під штани, джинси та високі чоботи;
  • гольфи для дівчаток літні та капронові жіночі.

Високі шкарпетки повинні підходити за кольором до штанів або туфель. Виняток становлять новорічні шкарпетки оптом, одягнені під джинси у зимові свята. Їхні яскраві забарвлення та веселі принти змусять усміхнутися всіх оточуючих, а це й не заборонено у новорічні свята. Тому сміливо замовляйте шкарпетки чоловічі оптом чи жіночі найнеймовірніших кольорів.

new-year-2

Оптом чи вроздріб краще купувати шкарпетки?

Це питання хвилює багатьох, адже хочеться заощадити і при цьому не помилитися як товар. Часто, виходячи на прогулянку і забігши за важливим товаром у магазин, споживач випадково купує нову пару шкарпеток у супермаркеті. І це не поодинокі випадки. За місяць таких випадкових витрат може виявитися набагато більше, ніж планували витратити на шкарпетки з бюджету.

Щоб не переплачувати в ціні і бути впевненим як власні речі, рекомендуємо робити покупки в оптовому магазині, де товар представлений партіями. У нас все нове та якісне. Нитки не зіпсуються, немає затяжок та іншого шлюбу, а шви мінімізовані, згладжені, особлива увага приділяється пошиття дитячих шкарпеток.

Ви можете купити новорічні шкарпетки оптом у разі, якщо хочете відкрити шкарпетковий бізнес. У нашому магазині представлений широкий асортимент шкарпеткових виробів і для дітей, і для дорослих, а ціни нижчі від ринкових. Про якість можете судити у відгуках про новорічні шкарпетки оптом , опублікованих на нашому сайті.

Новорічні шкарпетки оптом – плюси та вигоди покупки

Купувати шкарпетки оптом у нашому інтернет-магазині завжди вигідно, адже ви не переплачуєте, а доставку ми можемо здійснити безкоштовно. На нашу адресу продовжують надходити позитивні відгуки про якість виробів, хвалять як дизайн, так і якість, стійкість до зношування. Це не дивно, адже ми продаємо шкарпетки лише перевіреним фірмам.

Новорічні шкарпетки оптом стануть чудовим подарунком на Різдво. Таким презентом можна порадувати себе, друзів, колег. Важливо подбати і про літніх родичів. Адже бабусі та дідусі часто мерзнуть і їх необхідно постачати шкарпетками цілий рік. Якщо купити новорічні шкарпетки оптом та замовити махрову колекцію безпосередньо восени чи напередодні свят, доставка буде виконана за лічені дні. А батьки чи дідусі та бабусі завжди порадують вас усмішкою та міцним здоров'ям. Адже це завдяки вам їхні ноги завжди будуть у теплі. Турбота зайвою не буває!

Наш асортимент поповнюється щогодини, зараз у тренді стандартні шкарпетки середньої довжини з махри та норки. Це натуральні матеріали, які обов'язково зігріють холодними зимовими вечорами.

Високі шкарпетки Шкарпетки бренду Pier Lone

Популярні новини