Мінімальна сума замовлення становить від 500 грн. Детальніше

Шкарпетки бренду Pier Lone

image

pier-lone-1

Якщо не знаєте, що подарувати коханим та родичам, купіть їм шкарпетки Рier Lone турецького виробника, це незамінна річ у гардеробі. Шкарпетки досить часто потребують заміни, але якщо вони якісні, їх доведеться не так часто міняти. Людям часом досить просто вибрати елементи гардеробу, неважливо це чоловік або жінка, можна просто купити їх у наборі, не парячись зайвий раз. Але це лише на перший погляд усе просто. При виборі моделі важливо враховувати якість даного предмета гардероби, міцність та гіпоалергенні властивості тканини, особливо якщо стопи сильно потіють або людина носить взуття зі штучних матеріалів.

Помітили, що носки протираються, стоншуються, іноді на них з'являються катишки і вони линяють після прання? Це говорить про низьку якість виробника, і про те, що швидше за все у вас не шкарпетки Рier Lone, на жаль. Тому нова пара аксесуарів цієї фірми зайвої точно не буде. Чи знаєте ви, що шкарпетки дуже важливий елемент образу як чоловіків, так і жінок? Якщо неправильно їх носити, можна зіпсувати враження про себе в оточуючих надовго. Потрібно ретельно підходити до вибору шкарпеток, адже цей атрибут повинен доповнювати образ, а не псувати його.

Давайте розбиратися…

Pier Lone шкарпетки – вибір якості та ціни

Зазвичай люди, які обирають поспіхом одяг, довго його не носять, а потім, навчені гірким досвідом, йдуть у дорожчий магазин за придбанням пари аксесуарів. Де вони чекають кваліфікованого фахівця, здатного підібрати шкарпетки під їхні потреби. Але не кожен продавець зможе запропонувати те, що потрібно конкретному претенденту, адже йому, як відомо, потрібно продати, а покупцеві купити шкарпетки Pier Lone. Далі ви дізнаєтеся, як правильно підібрати свій гардероб виходячи з відповідності кольорів і матеріалів, з яких виготовлена необхідна річ вашого гардеробу, щоб вам не довелося її викидати на смітник після першого ж прання.

Матеріали та пошиття

Ні для кого не секрет, що здоров'я ніг залежить від правильного взуття та охайних чистих шкарпеток. Тому краще мати у запасі кілька однакових пар. Тож якщо загубиться один, йому швидко знайдеться заміна. Тому вигідно купити Pier Lone шкарпетки оптом, в одній упаковці вони всі однакові.

Шкарпетки виробляються з натуральних і синтетичних матеріалів. Перші підходять для постійного носіння, а другі для спорту. Але найкращим поєднанням сучасних шкарпеток є суміші з часткою синтетики і більшою частиною натуральних волокон, наприклад такий склад - бавовна і поліестер, бавовна і віскоза.

Основні типи матеріалів, з яких шиють шкарпетки Pier Lone :

  • бавовна – це натуральні волокна, що виявляють унікальні властивості зігрівати та охолоджувати одночасно;
  • махра - та ж бавовна, тільки відрізняється способом виготовлення, з внутрішньої сторони носка формуються петельки з основних ниток, які приємно зігрівають і пом'якшують кожен крок;
  • бамбукові, незважаючи на штучну природу, вони добре утримують тепло, дихають і довго не стоншуються;
  • шерсть – теплий натуральний матеріал , застосовується для зимових шкарпеток, колготок та гольфів;
  • еластан, лайкра, спандекс, всі ці назви відносяться до однієї синтетичної тканини, волокна допомагають виробу служити довше і здатні розтягуватись у десятки разів і знову відновлювати форму;
  • поліамід – це міцні нитки, які роблять речі зносостійкими, його недолік у відсутності гігроскопічності, тому краще купувати шкарпетки Pier Lone з цією добавкою на літо;
  • віскоза – особлива тканина, отримана з натуральної целюлози штучним шляхом, вона має всі якості бавовни та красу шовку, добре утримує тепло та швидко сохне;
  • кашемір – матеріал з пуху, дуже теплий та приємний;
  • Ангора - вовняний матеріал з хутра ангорського кролика, в таких носках ніякі морози не страшні.

Матеріалів для шкарпеток – безліч, як і фасонів, але, купуючи шкарпетки Pier Lone, зробіть акцент на якості торгової марки. Вашим вибором може стати Туреччина, Україна, хороший Китай є в магазині Nosku, це видно навіть по фото. Всі вони, включаючи дитячі шкарпетки оптом, виконані переважно з бавовни та вовни з малим відсотком синтетики, в деякі з них додані поліамідні нитки для міцності і довговічності.

Шкарпетки Pier Lone на подарунок: як вибрати

Розглядаючи кілька варіантів як подарунок, зверніть увагу на асортимент, яскраві забарвлення, якість виробу. Вам у будь-якому випадку підійдуть шкарпетки Pier Lone. Можна вибрати комплект асорті. А якщо ви підберете веселі аксесуари з принтом або оберете махру, і красиво запакуєте свій презент, у обдаровуваного підніметься настрій і з'явиться бажання подякувати і вам.

pier-lone-2

Поради щодо вибору шкарпеток у магазині

5 порад вдалого образу, які допоможуть вибрати шкарпетки:

  1. Перед тим як купувати собі або на подарунок шкарпетки марки Pier Lone (опт) або інші шкарпетки, торкніться, подивіться, чи немає затяжок.
  2. П'ята і мисок мають бути щільними, інакше вони довго не прослужать.
  3. Шкарпетки повинні змінюватися щодня, тому краще придбати одразу міксований набір із 5-7 пар.
  4. Хорошого смаку ще ніхто не скасовував - стежте, щоб тон ваших шкарпеток обов'язково підходив до тону штанів, інакше інші люди можуть вас неправильно зрозуміти. Наприклад, білі шкарпетки Pier Lone - одягайте для спортивних занять, або застосовуйте їх у літньому гардеробі, це виглядає досить привабливо, особливо якщо ваші шорти або бриджі світлого кольору.
  5. Яскраві відтінки та білий колір більше підійдуть для спорту та відпочинку, те саме стосується і різноманітних малюнків.

Замовляючи жіночі шкарпетки оптом, дитячі або шкарпетки чоловічі оптом, можна суттєво заощадити на доставці.

Ось у принципі і всі поради щодо вибору, тільки запам'ятайте головне правило – вміст синтетики в натуральній основі шкарпеток має бути до 10%. Якщо зробити правильний вибір і підібрати шкарпетки Рier Lone в тон гардеробу, то вам не складно буде щодня виглядати абсолютно по-новому, своєчасно змінюючи образи. Тим більше, купуючи Pier Lone оптом комплектом, ви заощадите свої гроші та час

Новорічні шкарпетки Шкарпетки вовняні оптом

Популярні новини