Мінімальна сума замовлення становить від 500 грн. Детальніше

Як вибрати шкарпетки вовняні оптом?

image

Шкарпетки є невід'ємним предметом гардеробу кожної людини, їх носять жінки, чоловіки та діти різного віку. Часто придбати шкарпетки вовняні оптом – єдине правильне рішення напередодні холодного сезону. Вони стануть у нагоді сім'ї у великій кількості, особливо якщо ніхто не любить ходити босоніж вдома, часто гуляють на вулиці і ведуть активний спосіб життя цілий рік. Щоб підібрати вдалі шкарпетки вовняні оптом, необхідно враховувати кілька важливих параметрів:

Vovna-1

  • фасон – низькі, стандартні чи високі;
  • розмір має відповідати довжині стопи;
  • склад – наявність окремих видів волокон можуть спровокувати алергічні реакції чи накопичувати статичну електрику;
  • колірну гаму, оскільки у кожного члена сім'ї свої переваги;
  • відповідність сезону.

Перед покупкою шкарпеток вовняних оптом варто переконатися в надійності виробника, оскільки репутація бренду може багато сказати про якість продукції.

Різноманітність шкарпеток із вовни

Шкарпетки вовняні оптом купують із розрахунку забезпечити себе ними на весь сезон. Комусь достатньо упаковки однакових виробів, а іншим потрібні різні моделі під різне взуття. Для комфорту ніг в зимовий час, шкарпетки оптом не повинні містити більше 30% синтетичних волокон, інакше знижується їх теплопровідність та повітропроникність. Найпомітніша відмінність шкарпеток вовняних оптом – це їхня кольорова палітра. Виробники дають волю фантазії та пропонують:

  • однотонні вироби різноманітних відтінків;
  • принтовані;
  • прикрашені акцентним геометричним візерунком;
  • із зображенням персонажів;
  • з написами та логотипами;
  • із тематичним декором.

Високі та низькі, стандартні або з розділеними пальцями, шкарпетки вовняні оптом покликані зігрівати ноги в негоду, створюючи їм комфорт. Вибрати привабливі жіночі шкарпетки оптом за доступними цінами не важко в інтернет-магазині Nosku. Продукція відомих брендів, представлена в асортименті, має кращі експлуатаційні характеристики.

Вимоги до вовняних шкарпеток

Якісні шкарпетки вовняні оптом виготовляють із вичесаних волокон вовни овець, кіз чи верблюдів. Натуральний склад забезпечує виробам потрібні якості:

  • повітропроникність забезпечує доступ повітря до шкіри ніг і вони менше пітніють;
  • гігроскопічність дозволяє вбирати та відводити зайву вологу, залишаючи ноги сухими;
  • нездатність накопичувати статичну електрику;
  • низька теплопровідність зберігає природну температуру тіла, не даючи змерзнути.

Вагомим недоліком натурального матеріалу залишається низька зносостійкість, тому в процесі виробництва до вовни додають бавовну та штучне волокно. Це дозволяє продовжити термін експлуатації шкарпеток вовняних оптом, оскільки вони стають міцнішими і вимагають менше догляду. Для того, щоб вироби якомога довше зберігали первісний вигляд та гріли ваші ніжки, вовняні шкарпетки оптом необхідно правильно прати та сушити.

Vovna-2

Особливості догляду за вовною

Після того, як ви наважитеся купити оптом вовняні шкарпетки для всієї родини, виникає завдання, як зберегти їхню привабливість при активній експлуатації. Зрозуміло, шкарпетки часто змінюються на свіжі, а ті, що гріли вас вчора, необхідно випрати. Рекомендується виставляти для прання шкарпеток шерсть оптом делікатний режим машинки та вибирати щадний засіб. Забруднення краще видаляти свіжими, не чекаючи, поки пляма засохне і в'їсться у волокна. Не варто використовувати для натуральних виробів агресивні відбілювачі і засоби для виведення плям, оскільки вони можуть зіпсувати малюнок і структуру тканини. Власникам чутливої шкіри шерсть здається занадто колючою, тому їм не обійтися без спеціальних кондиціонерів, що пом'якшують нитки. Сушити шкарпетки необхідно далеко від сонячних променів і джерел тепла, оскільки висока температура провокує їх істотне усадження. Якщо у вас трапилася подібна неприємність, залиште зменшені шкарпетки дитині, а чоловікові вибирайте нові чоловічі шкарпетки оптом. Великий вибір шкарпеткової панчохи для всієї родини на вас чекає в каталозі сайту Nosku.

Переваги оптової купівлі шкарпеток

Купити шкарпетки вовняні оптом вигідно з кількох причин. Подібне рішення є доречним, якщо у вас велика родина, адже розмірна сітка включає найбільш популярні розміри. У такому випадку упаковка розійдеться на кілька членів сім'ї зі схожими параметрами. Оптове замовлення можна сформувати, склавшись компанією ровесників – студентів, наприклад, чи сусідів. Ви заощадите не тільки на вартості продукції, а й на доставці, розділивши витрати порівну. За такою ж схемою організовуються закупівлі на колектив чи групі спільних покупок. Багатьох приваблює можливість отримати запас шкарпеток в одному стилі, адже вистачить надовго упаковки. На сторінках каталогу кожна позиція супроводжується фото та детальними описами, вказана ціна за упаковку та за пару. Це зручна опція для тих покупців, які вважають за краще порівняти кілька аналогічних пропозицій перед покупкою. Майданчик Nosku пропонує зимові жіночі шкарпетки оптом, чоловічу та дитячу продукцію за сезонами. В наявності тематичні колекції в стилі фемілі лук, спортивні, з принтом мілітарі та повсякденні варіанти. Якісні шкарпетки виправдовують свою вартість тривалим терміном служби, зносостійкістю та комфортом під час експлуатації, що позитивно впливає на здоров'я ніг. Не заощаджуйте на своїх близьких - купуйте шкарпетки гідної якості для всієї родини!

Шкарпетки бренду Pier Lone Прикольні шкарпетки

Популярні новини